Industrikomponenter från Limo AB

Vi är i huvudsak agent för stora världsledande tillverkare av indusutristötdämpare, vibrationsdämpare, gas fjädrar, tätningar, bussningar, bälgcylindrar och specialpneumatik. Därtill har vi egen konstruktion och tillverkning av olika produkter inom området. Vi kan tex erbjuda en helt unik kundanpassad vibrationsdämpare som skall tillverkas i mycket begränsad upplaga med full dokumentation och testning. Men det kan också vara en kundanpassad isolator som skall levereras i 10 000 talet. Söker du en produkt som du inte hittar i standard sortimentet kontakta någon av våra tekniker så skall vi försöka hitta en lösning.

ISO-certifiering

Logotyp för certifieringen ISO 9001 och ISO 14001

Vi är sedan många år certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 vilket garanterar ett utarbetat kvalitets och miljötänkande. Då vi jobbar mycket mot fordons och försvarsindustrin har vi erfarenhet av den utökade dokumenthanteringen som krävs.

Industrikomponenter

Vårt fokus ligger på rörelsekontroll och energiabsorbering. Produkter som vi specialiserat oss på är industristötdämpare, vibrationsisolering, tätningsteknik,  gasfjädrar, bälgcylindrar och olika typer av gummi/metallkonstruktioner.

Se vårt utbud av industrikomponenter

Exempel på några av våra uppdragsgivare

Nedan ser du ett exempel på några av våra uppdragsgivare. Önskar du mer information om våra produkter och ytterligare referenser är du varmt välkommen att kontakta oss.

Logotyper på LIMOs kunder

Kontakta oss gärna!

Ditt namn

Din epostadress

Ditt meddelande

Jag godkänner webbplatsens integritetspolicy.

Tommy Larsson

Hej, jag heter Tommy Larsson och är försäljningsansvarig på LIMO. Kontakta mig gärna om du har några frågor om våra komponenter.

Tommy Larsson
Försäljningsansvarig, komponenter
011-367107
t.larsson@limo.se