Pressklipp

Arbetsmiljöförbättring på Hästakuten i Skara

Uppvakningsrummet på Skara hästakut har renoverats av Limo AB. Väggar och golv är nu helt täta vilket förenklar den dagliga renhållningen och städningen av rummet. 

Skara Hästakut är ett djursjukhus som i februari detta år valde att renovera och gummera sina uppvakningsrum, där hästarna vaknar upp efter operation och sövning. Städningen av rummet är nu lättare vilket innebär en förbättrad arbetsmiljö för personalen i deras dagliga arbete.

— Det går snabbt och lätt att skura och desinficera rummen efter användning säger Siw Nordström, djursjukskötare på Skara Hästakut. Hon tycker också att det är inte halt längre vilket gör att hästarna reser sig på bättre sätt i de nyrenoverade rummen. 

Uppvakningsrummets väggar och golv är mjuka och elastiska för att hästarna inte ska skada sig vid uppvaknandet, vilket skapar en trygghet för hästägarna och personalen på Hästakuten. Det blir en vinn-vinn situation, en säkrare miljö för hästarna och en bra arbetsmiljö för personalen.

— Det känns bra att vara delaktig i förbättringen av säkerheten för hästarna och arbetsmiljön för personalen på Hästakuten, säger Tommy Larsson, säljare på Limo AB. 

Limo AB finns i Norrköping sedan 1952 och arbetar med gummering av uppvakningsrum för Hästar. De har lång erfarenhet av detta och deras uppvakningsrum är konstruerade för att med litet underhåll ge en livslång hållbarhet.

Kontakta oss gärna!

  Ditt namn

  Din epostadress

  Ditt meddelande

  Jag godkänner webbplatsens integritetspolicy.

  Hej, mitt namn är Fredrik Olsson och jag är VD på Limo. Kontakta oss gärna om du har några frågor om våra produkter.

  Fredrik Olsson
  VD, Limo AB
  011 – 367101